web analytics

Herregud jag är mer död än levande… Det här med sömnen går inte framåt, jag blir dödstrött tidigt och somnar sittandes nästan, vaknar mitt i natten, försöker hålla mig uppe lite till, går till slut och lägger mig och vaknar ändå tidigt. Ont i örat, skallen och i övriga kroppen. Och nu håller hantverkarna på och springer i huset hela tiden så även om jag hade kunnat sova på egen hand så hade det varit omöjligt när de borrar och grejar. Ikväll är det dags att jobba igen, förstår inte riktigt hur det ska funka men på något sätt får det ju lösa sig. Trött, trött, trött… Nä fan, nu ska jag sluta gnälla för det gör ju ingen lyckligare!

Igår tog jag ut grabbarna på ett litet uppletande, det känns som att det var månader sedan de fick jobba med skallen och inte bara med kroppen. Sex föremål i en lite större ruta, Dax jobbade på bra men som vanligt är hans tempo lågt. Det känns som att det är något jag får leva med helt enkelt, det har ju sina förklaringar i hur jag har lärt in saker och ting.
Han hittade dock allt ganska snabbt ändå, och tog faktiskt in allt till mig även om det var jobbigt för honom med en liten figur i hårdplast. Han vill inte gärna ta i hårda och kalla saker, metallapporten är ju till exempel det allra värsta han vet!
Nappen gick dock bra, och jag skrattade gott när jag såg att han dessutom tagit den som man ska haha!

Med Brimer gick det som väntat, jag la retningar på nästan alla sakerna eftersom han inte vet vad det är han ska göra när jag skickar ut honom. Han springer ut och jobbar med nosen men han vet inte än vad det är han letar efter. Positivt är att han förstår ändå att han inte bara ska plocka upp vad som helst som till exempel pinnar utan letar efter något som avviker. Att hålla sig innanför vallningen är det lite si och så med, han reflekterar över att den är där men har ännu inte erfarenhet nog att veta att det är bara inom det vallade området han hittar saker. Inga foton på honom blev det i och med att jag måste fokusera på vad han gör både när han är ute och letar och sedan även när han ska komma in med sakerna.

Eftersom hantverkarna höll på i min lägenhet under dagen igår höll jag mig undan lite och såg till att få uträttat saker som jag skjutit på, bland annat lämna in tärnklänningen till skräddaren för att ta in den och också åka och tvätta bilen vilket jag inte gjort sedan i somras nån gång, skamligt!!
Jag köpte också nya broddar att ha på mina promenader (fast nu känns det som att det inte kommer bli några promenader på ett tag, inte så länge jag mår så här!) eftersom jag inte känner att jag vill lägga ut pengar på skor just nu. Min hall svämmar över av skor och stövlar, och jag bor trots allt i en etta så jag kan inte ha hur mycket saker som helst. Nu är förvaringen i det närmaste slut!
Sen blev det lugna gatan på kvällen och jag grejade lite med naglarna igen hehe.

Idag när jag satt och slösurfade ramlade jag över den här godbiten, och kände genast att jag MÅSTE ha den!
Dock verkar den inte säljas i Sverige, så jag vet inte hur det ska gå till riktigt men åh så fin den är… Man kan ju drömma!

2 Thoughts on “Lite uppletande igår och segt idag.

  1. Nääööö vad söt Dax är med napp! <3
    Hoppas du orkar med jobbvändan och att du snart känner dig piggare!
    Kram på dig!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: