web analytics

Dax passade på att ta en sista kik ut genom vardagsrumsfönstret innan vi åkte från Hede igår, både han och Brimer har njutit av att kunna stå eller sitta och kika ut genom fönstren på vad som händer utanför, och jag har njutit av att kunna öppna dörren och släppa ut dem på kvällarna och själv stå kvar på tröskeln eller lämna dörren öppen och gå in och hämta tandborsten eller så. Visst, det hade jag ju inte gjort om det hade varit fler som varit i sina stugor just nu, men i och med att det inte är säsong än var vi nästan ensamma. Smidigt att bo i hus!

Vi tog oss hem helskinnade och denna gång fick jag njuta av vacker utsikt medan jag körde. När jag var på väg upp började det skymma redan när jag var i Bollnäs och när jag kom till den riktiga fjällvärlden var det mörkt. Nu däremot sken solen och när jag lämnade Hede såg jag det vackra Sånfjället resa sig över omgivningarna under flera mil.
Nästa gång jag åker upp till dessa krokar vill jag upp på fjället!

Idag började vi hör och häpna med en morgonpromenad, och snart blir det tvätt och städ, och hämta ut paket minsann som jag beställt tidigare i veckan. Inget avancerat, fler av de grymma trosorna och fotvärmare från Engelsons och några nagellack och en plattång från Lyko.

Solna kan också vara ganska vackert!

2 Thoughts on “Hemma igen.

 1. Ja, visst är det smidigt att bo i hus! Löööv it! 🙂
  Fin bild på Dax som sitter och spanar ut genom fönstret <3
  Ser verkligen ut som att ni hade en fin resa hem.
  Kram

  • UllisWeb on 4 februari, 2013 at 19:42 said:

   Det är ju det, längtar till den dagen vi har vårt eget ställe…
   Resan hem var helt ok, kändes i alla fall som att den gick snabbare än resan upp så det var trevligt!
   Kram kram!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: