web analytics

Så har vi kommit hem från vår lilla tripp, först svängde jag förbi XL-Zoo i Barkarby för att köpa tuggben. En stor nackdel med att hudarna äter färskfoder är att de får väldigt mycket tandsten och för att hålla det i schack skulle jag behöva ge dem märgben väldigt ofta. Problemet är att fodret tar upp all plats i frysen, så det finns ingen plats för ben. Då får man nöja sig med hudben i stället, så jag köpte ett 100-pack med tunna ben att ha som ”tandborste”. Man kan ju borsta tänderna på dem med en riktig borste varje dag, men där någonstans känner jag att orken tryter… Så nu testar vi med småben och ser om det blir bättre. Jag har lite förändringar på G igen på foderfronten, skriver ett inlägg om det framöver.

Efter zoo råkade jag få syn på Chilli som ligger tvärs över parkeringen och de har så sjuuukt fina inredningsprylar så jag gick in och tittade. Jag skulle ju till Ikea, bland annat för att titta på en spegel till hallen men inne på Chilli hittade jag en i vitt och guld som jag tyckte var jättefin men blev lite tveksam på om den skulle passa in i hallen. Det var lite ”shabby chic” över den och det är ju inte direkt min stil men jag köpte den i alla fall, man har ju alltid öppet köp.

Innan vi åkte hem stannade vi också till utefter vägen in till klubben och så fick grabbarna springa av sig lite i snön medan jag gick och filosoferade och fotade lite.

När jag kom hem och packade upp den såg jag direkt att den inte alls passar in med resten av prylarna tyvärr. Så i morgon ska jag åka förbi Barkarby på vägen till Eskilstuna och lämna tillbaka den och skaffa en från Ikea som går i samma stil som tavlorna och bordet/bänken jag har i hallen. Den övre tavlan har jag haft länge nu, en födelsedagspresent (eller julklapp?) från mamma och pappa. Den undre köpte jag idag, det är ju lite samma stuk och den blev jättefin när jag satte upp den!
Egentligen skulle jag bara köpa en ram och sätta upp en utskriven bild men sen såg jag fjärilstavlan och blev tvungen att köpa den haha.

Innan vi åkte hem stannade vi också till utefter vägen in till klubben och så fick grabbarna springa av sig i snön i skogen medan jag gick och filosoferade och fotade lite. Mycket uppskattat från deras sida, och nu är de trötta igen haha!
Jag borde också vara galet trött med tanke på att jag inte sovit något alls idag men faktiskt känner jag mig inte ens påverkad av det än trots att klockan är 20.00. I normala fall hade jag varit helt förstörd redan klockan 11.00 så något är ju helt jäkla fucked up rent ut sagt med mig just nu!?!
Dålig sömn i över två veckor och sen ändå inte känna av att vara uppe i över 30 timmar???
Jaja, så länge jag kan sova lite senare ikväll så…

2 Thoughts on “Resten av vår dag.

  1. Ja, Chilli har massor med fina grejer! Fast nu var det länge sedan jag besökte någon av deras butiker.
    Fina närbilder på slutet. Mallenos <3
    Så som Brimer gör på en av bilderna, ligger padda i snön, gjorde alltid Ivar. Tydligen väldigt skönt i snön 😛
    Kram och hoppas du kan sova nu ikväll!

    • UllisWeb on 12 februari, 2013 at 08:13 said:

      MASSOR av fint har de!! 😀
      Fast som sagt, det ska passa in också. De finns också på nätet… 😉
      Jag blev helt till mig när jag såg lilla tungan sticka fram, Dax brukar sticka ut den ännu mer och det är så gölligt! 😆
      Brimer låg ofta sådär när han var liten, även utan snö, men sen har det blivit ett uppehåll och nu gör han det igen då och då. Kan tänka mig att det svalkar fint! 😀
      Faktiskt bättre sömn inatt, efter typ 32 timmar vaken. 😛
      Kram!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: