web analytics

Detta är den bästa morgonen på hela veckan, morgonen man går av jobbvändan och vet att man får göra PRECIS vad man vill i minst fyra dagar, behöver inte kasta i sig frukost och skynda sig i säng för att hinna sova och behöver inte fundera på matlådor för man kan äta när man vill. Jag börjar alltid med att ställa mig och ta en lång, skön dusch för att skölja bort jobbet ordentligt, underbart!
Och jag är inte den enda som njuter heller haha!

På tal om jobbet förresten så är det en kollega som läser här *hej hej* och som konstaterade att bloggen är väldigt tjejig. Och ja, det är den nog. Den har gått från att vara en ren hundblogg till en allt-möjligtblogg, och mer och mer handlar den om ”tjejiga” saker för att det är sån jag är också.
Det är svårt att se längre när man sitter på kontoret och äter lunch med kollegorna, alla ser likadana ut i sina uniformer och alla jobbar med samma sak (haha, fan vad deppigt det lät men så ÄR det ju. Vi har skitkul på jobbet oftast ändå!). Man kan inte riktigt se i den grå massan att folk har andra liv och intressen, att någon kanske håller på med salsadans, någon har som främsta intresse att måla gipsfigurer och jag gillar att fota vackra saker, kika på inredning, smink, nagellack osv. Bara för att man är väktare och tjej behöver det inte betyda att man inte bejakar sina kvinnliga sidor, det är trots allt bara ett jobb och inte ens personlighet.

Sen drar jag mig för all del inte att göra typiskt ”manliga” saker heller, jag jobbar ju till exempel i ett mansdominerat yrke nu och har även gjort tidigare, kör motorcykel och skruvar med bil och hoj själv så gott det går. I mina ögon handlar det inte om att vara manlig eller kvinnlig utan praktisk, jag lever lite efter devisen att ”vill man ha något gjort så får man göra det själv”. Ingen kommer servera lösningar till mig utan jag får själv se till att ta det jag vill ha, så vill jag till exempel byta däck, serva bilen eller för all del bygga om badrummet så är det upp till mig att se till att det blir gjort. Och eftersom jag inte skiter guldtackor (tyvärr!!) så föredrar jag att göra det själv eftersom jag då kan lägga mina pengar på roligare saker. Som ett nytt objektiv till exempel hehe. Eller en ny dator som det börjar bli dags för då den nuvarande sjunger på mer än sista refrängen. Faktum är att den har varit inne på sina sista dödsryckningar ett tag nu, men jag har satt den på livsuppehållande åtgärder. Den har inte fått tillstånd att dö riktigt än, men jag vet att det är en kamp mot klockan och det är med blandade känslor jag har insett att jag kommer att förlora snarare förr än senare (typ vilken dag som helst kommer den bli svart). Jag ÄLSKAR ny teknik, men hålet i plånboken är förstås inte så skoj…

Om ett tag ska jag åka iväg till Ikea tänkte jag och köpa lite smått och gott, så kanske blir det ett ”pitstop” på någon elektronikkedja också för att kika lite. Ikea och teknikaffär under samma sväng, snabba svängningar mellan manligt och kvinnligt även där om man så vill!

2 Thoughts on “Bästa starten!

  1. Steve-O on 11 februari, 2013 at 11:32 said:

    Go girl!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: