web analytics

Usch vad jag är frusen, på tok för lite sömn igår (som vanligt får jag ju nästan skriva nuförtiden) och nu börjar det kännas så här framåt småtimmarna. Jag kan knappt vänta till jag får komma hem och krypa ner i sängen, jag ska skärma av den med kompostgaller så jag får sova helt själv och förhoppningsvis vakna sent, pigg och fräsch. Det är nästan så att jag har glömt hur det känns att sova ut!

Igår hjälpte jag Rickard lite grann att plocka ur, städa och förbereda chevan för besiktning innan jag åkte hemåt, och väl hemma i Solna hann jag med att hämta ut en ny laptop och en mus innan jobbet!
Egentligen hade jag tänkt vänta lite till innan jag skaffade en ny, men samtidigt vet jag inte hur länge jag vågar dra ut på det eftersom den gamla inte är rätt så trött och vill gå i pension. Det vore inte kul om den skulle lägga ner verksamheten helt och jag inte kunde komma åt det som finns på hårddisken mer!
Så nu fick det bli så här i alla fall, en Asus blev det och en Logitech-mus också som synkar med mitt trådlösa tangentbord.
I normala fall kan jag inte vänta med att plocka upp och börja pilla med nya teknikprylar, men idag ska jag INTE hålla på med detta när jag kommer hem utan hoppa rakt ner i säng. Det kommer nog finnas tid i eftermiddag ändå att bekanta sig med nykomlingarna skulle jag tro!

4 Thoughts on “Ruggigt.

 1. Ok, hålet i plånboken är ju inte det roligaste kanske men jag måste ändå säga Yay! Ny dator är fasiken skoj! Lööööv nya prylar! 😛
  Hoppas verkligen du får sova ut idag!!
  Kramen! <3

 2. Musen ser ut som en liten Alien…

  • UllisWeb on 16 februari, 2013 at 13:48 said:

   Hahaha det kanske ÄR en inpackad alien!?! 😯
   Om det blir tyst här i bloggen så vet ni, då har den ätit upp mig! 😆

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: