web analytics

Helt stört nog åkte jag in och jobbade några timmar på alla hjärtans dag, en omläggning av distrikt och ronder är på G så vi var några stycken som hjälptes åt att försöka få ordning på situationen. I nuläget känns det som att vi lyckades bra, men vi får se hur det blir när allt läggs in i datorn och sen till slut när kollegorna ska börja köra också. Jag vet redan nu att det kommer komma ”det här GÅÅÅR inte!!” och ”jag hinner INTE med!!”, redan igår stod en kille och ifrågasatte en av de nya listorna trots att han aldrig ens kört bilen!
Förändring är farligt hehe…

Sen blev det i alla fall mysig avslutning på dagen då min man skämde bort mig med sushi, grönsaker med dipp och lösgodis. Jag slog till med lite vitt vin till maten också, smarrigt värre var det!

6 Thoughts on “Alla hjärtans dag igår.

 1. Maten?? Vilken mat? Jag ser bara rå kall fisk….förstår att du behövde vin att skölja ner det där med…massor av vin…:)

 2. Å herre gud vad gott!!!!

 3. Fy Fän rå firre!! Men alla är vi olika! Tur att du är gulingen och jag den nordiska vikingen som äter svin mohhahaha

  • UllisWeb on 16 februari, 2013 at 13:55 said:

   Japp, smaken är som baken – delad (även om jag också äter svin och annat kött)! 😉
   Fast första gången jag åt sushi var jag också väldigt skeptisk, och tyckte inte det var sådär super. Men så testade jag igen, annat ställe och andra bitar och då var det kanon!
   Så man får nog ge det lite tid. 🙂

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: