web analytics

Yay, jag har nu WiFi med 4G-uppkoppling hemma i min lägenhet, så jääälla niiice!! #dointhedanceofjoyandexcitement

Och Dax har tydligen fladdermusöron, wtf?!?
Han har i normala fall typ de minsta malleöronen jag sett!?

Ett långt inlägg om träningen igår är på G, jag var bara tvungen att leka med min nya teknik först.
Detta är för övrigt mitt 600:de inlägg i bloggen. Roligare än så här blev det inte.

4 Thoughts on “WiFi!!

 1. Var det lätt att installera & få grejerna att fungera? Fick sms idag om att min router var på väg hem till mig så nästa ledighet hoppas jag att jag också kan få leka lite 😀

  • UllisWeb on 22 februari, 2013 at 20:25 said:

   Det var lättare än jag till en början gjorde det. 😛
   Jag följde instruktionen som låg med i paketet, då fick jag inte ihop det. Men så såg jag på nätet hur man skulle göra, och då tror jag man kom in någonstans mitt i instruktionspappret som följde med.
   Man gör så här: koppla in routern med ström, vänta ett tag tills datorn upptäcker det trådlösa nätverket (nätverksikon nere bredvid klockan). Lösenordet till anslutningen står på routerns baksida, skriv i det och anslut. Gå in på http://3.home och logga in med lösenordet som står på ett klistermärke från 3 som ligger med i routerkartongen i en liten påse. Sen kan du ändra namn på nätverket och lösenord, bland annat. 🙂
   Eller ja, så här funkade det på win 8 i alla fall. 😉

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: