web analytics

Idag blev det tidig uppstigning för att åka och hälsa på mormor. Hon var lite piggare idag och hade till och med ätit vilket hon inte gjort på en och en halv vecka, och de senaste dagarna inte heller druckit. Men idag hade hon fått i sig lite kräm om jag förstod det rätt. En ur personalen kom in och pratade lite och sa att det går väldigt upp och ner, just nu var hon pigg men kroppen håller sakta på att stänga av. Hon får inte behålla sina mediciner, kroppen säger ifrån och de kommer upp igen på en gång. Hon har svårt att svälja, vill inte äta eller dricka. Personalen är jättefina och tar hand om henne bra, men de kan ju inte lösa allt tyvärr.
Men hon blev glad över att vi kom idag, och jag är väldigt glad över att vi åkte!

På tal om något helt annat så ska dessa två bli mina nya bästa vänner ett tag framöver, jag har tjatat länge nu om att jag gått upp i vikt men inte tagit tag i det på riktigt så nu får jag sluta gnälla och agera. Strax över 1400 kalorier om dagen ska jag äta i elva veckor för att tappa 8 kilo, fast om jag tränar får jag äta mer.
Det handlar egentligen inte så mycket om vikten i sig utan att jag inte är nöjd med hur det känns och ser ut när jag tittar mig i spegeln och försöker klä mig i något annat än mjukisbyxor eller hundkläder. Det kommer säkert att bli tufft men det ska gå!

6 Thoughts on “Förändring?

 1. Åh så tråkigt med din mormor 🙁 Kram på dig! ♥

 2. Stackars mormor =(. Hoppas det blir bra med henne snart.
  Bra att du var och hälsade på. Det uppskattas säkert stort av henne. Man ser ser hur glada de blir när man kommer in där och håller de sällskap. Jag vet att det är svårt hitta tiden för det. Men man får helt enkelt offra lite av sin tid och klämma in något snabb besök för att sprida lite glädje =).
  Ta hand om dig Ullis! /Kram

 3. Alltid jobbigt när en familjemedlem är kass hur gamla än dom är. Här har du en till som inte är nöjd med att se sig själv i spegeln….INTE en ända jäkla godis bit ska in i denna munnen nu…

  • UllisWeb on 9 mars, 2013 at 15:51 said:

   Ja det är ju jobbigt när ens nära och kära inte mår bra!
   Det där med socker… Suck, att det ska vara så svårt?!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: