web analytics

Igår hade syster-yster lämnat av min tredje och sista Glossybox medan jag sov men jag hann inte öppna den då utan det fick bli idag. Älskade själva lådan den här gången, jag tror jag kommer behålla den också haha.

De är så himla fint förpackade, som att få en present från en vän och inte från ett företag.

Lip Enhancer Illusion Lip Liner – Modelco /Dream Cream (Hand & Body Lotion) – Lush / Swedish Therapy Oil – Maria Nila Stockholm / Dry Shampoo Original – Batiste / 100 kr rabatt – Zalando.se / Cheek + Lip Tint Rosy Red – Modelco

Nu är prenumerationen som jag fick i julklapp slut och jag tror inte jag ska förnya den, inte än i alla fall. Jag hinner inte göra av med alla saker jag får i dem och man verkar bara kunna prenumerera på en i månaden (varannan månad hade varit bättre för mig till exempel) så det känns som att jag snart kommer översvämmas i skönhetsprodukter om jag fortsätter haha. Men jag har VERKLIGEN tyckt om det, en liten överraskning varje månad och saker som jag normalt sett inte köper själv. Även om jag är intresserad av lite skönhet och mode så är jag inte så engagerad så att jag faktiskt lägger pengar på det. Och så är de himla skojiga att fota också tycker jag hihi.

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: