web analytics

14.55: Vakna, hoppa in i duschen.
15.15: Ner i verkstaden i källaren, sätta på sommardäck.
15.50: Tömma ur förrådet, in med vinterdäcken, plocka in allt i förrådet igen.
16.10: Skjutsa hem bilmekanikern.
16.30: Mot Upplands Väsby, handla på Hööks.
17.30: Hemma igen, ge hundarna mat, äta själv, fixa matlådor, ta på uniformen.
18.15: Åka till jobbet.

Så såg min dag ut, full rulle non-stop. Men jag fick gjort det jag skulle, så behöver jag inte stressa imorn när jag ska vara vaken hela dagen och träna hund på jobbträning.

Hööks var något av en spontangrej kan man säga, jag fick mail på morgonen om att de fått in en hundförarväst och eftersom jag saknar denna ”hundträningsuniform” så blev jag intresserad. Jag noterade också att trots att detta var en nyhet i butikerna så fanns det väldigt dåligt med storlekar kvar, så jag konstaterade att de nog är rätt populära. Inte så konstigt när de nu kostar 349 kr (ord. pris 429 kr) vilket man kan jämföra med västar av ”riktiga” hundmärken som kostar allt mellan 595 kr till 1500 kr. Så jag gjorde slag i saken och åkte dit på en gång, och fick med mig lite fler prylar än västen dessutom.

Västen, fram- och baksida.

Sömlös sport-BH, väldigt mjuk och len men inte så stadig, duger som slapparkläder åt mina normalstora ”twins” haha.

Sömlöst linne, också väldigt lent och skönt, och ett par vinterhandskar till nästa säsong.


Dax halsband som jag köpte på SM har redan blivit nött, inte så konstigt kanske när jag använder det både på jobbet och privat. Brimer å sin sida har växt ur sitt halsband, så nu blev det två nya och eftersom de inte fanns i neonorange fick Dax ett blått. Men jag tycker neonfärgerna är snyggare, så jag ska faktiskt byta det till ett grönt.


När jag var liten var Hööks min favoritbutik, och nu när de har börjat med hundprylar också så kanske den gör en comeback på den listan. Dax var som synes inte så imponerad, han slängde sig i BIAn så fort vi kom hem (i världens konstigare pose) och klev inte upp förrän jag och Brimer var halvvägs ut genom dörren på väg till jobbet hahaha.

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: