web analytics

Idag blev det verkligen hektiskt när jag väl tog mig upp ur sängen, först vaknade jag någon gång efter klockan 13 men det tyckte jag var för tidigt så jag somnade om. Sen vaknade jag andra gången klockan 16 (!) och fick skynda mig att äta lite frukost för att sedan kasta mig iväg och hämta hojen. Garaget där den stått över vintern ska städas på onsdag så den var tvungen att flyttas innan dess.
Det var faktiskt lite skoj att åka hem med den, får jag den inte såld i vår så får den nog stanna och så ska jag försöka ta lite turer på den i sommar när vädret tillåter.


Fler som var trötta efter jobbet i morse…

När jag var hemma igen hade jag en kvart på mig innan det var dags att åka till jobbet så det var bara att slänga ihop lite mellis i burkar, mat till hundarna, hoppa i uniformen och dra. Inte den optimala starten på dagen för mig och min mage, men nån gång ibland får man ta det. Jag har i alla fall sovit massor vilket är väldigt bra!
Varmt och skönt har det varit också, när jag klev ut kändes det nästan ljummet i luften. Nu när klockan är 03 så är det fortfarande 7 plusgrader, så får det gärna fortsätta!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: