web analytics

Mysig promenad med Laila i morse, och nu har jag precis fått nya naglar. Ett snabbt stopp för att handla lite och hämta ut ett litet paket med hundsaker står nu på agendan, sen blir det träning i Strängnäs hela kvällen. Jag hoppas verkligen att jag orkar blogga när jag kommit hem sen, för nu har jag roliga nyheter!

2 Thoughts on “Full aktivitet.

 1. Åh vilken skön grön färg!! 🙂 Men jag trodde det skulle bli lila? Fast detta var supersnyggt! 🙂
  Hoppas du bloggar ikväll, jag ska hålla mig vaken och vill ha ngt att läsa!! 😉
  kram

  • UllisWeb on 8 maj, 2013 at 00:05 said:

   Ja det skulle bli lila, men så kände jag att nu är sommaren här så då behövs det lite färg efter den pastellrosa. Men den lila kommer senare i sommar! 🙂
   Jag ska försöka få ihop något litet innan vi ska sova, tjänsteträning i morgon kl 10. Puh! 😛
   Kram!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: