web analytics

Tiden sprang iväg, det verkar som att jag får sätta in bilder från gårdagen i Strängnäs och morgonens promenad vid våtmarkerna och skriva om dagens träning i morgon. Då blir det en ytterligare en heldag i och med jobbträningen, så det kommer finnas att skriva om!
Jag lovade ju dock att berätta lite roliga nyheter idag, så längst ner kan ni läsa om ett av de nya projekten. Vi startar företag!Har du en känslig eller allergisk hund som inte kan eller vill äta vilket foder som helst?
Vill du ge ett foder som är svenskproducerat med merparten svenska råvaror?
Vill du ge ett riktigt bra foder till din hund till mindre än halva priset av vad de ledande torrfodermärkena kostar, och även billigare än de flesta färskfodermärkena?
Då har vi något för dig!

Vi kommer framöver att sälja Priima färskfoder, ett fryst helfoder för hundar som finns i flera varianter för att passa alla hundar, från valp till vuxen, aktiva eller mycket aktiva hundar och även dräktiga eller digivande tikar. Sorterna är Priima standard, Priima högenergi och det finns även en helt kolhydratsfri variant.

Priima innehåller utvalda svenska slaktfoderprodukter från nöt, köttbiprodukter från kyckling, fettgrevar, fisk, ris, havregryn, vetegroddar, benmjöl, kycklingfett, blodpulver, potatisprotein, majsprotein, vetekli, bryggerijäst, vitaminer och mineraler. Samtliga råvaror förutom riset är svenska produkter.

Maten är förpackad i kartonger med korvar om vardera ett kilo, 20 st per låda. Denna storlek på korvar är väldigt praktisk då de är lätta att placera i frysen och går snabbt att tina upp i varmt vatten (ca 30 minuter) om man glömt att plocka fram maten i förväg.
För ett hum om hur mycket som går åt av exempelvis Priima standard kan man titta i tabellen (men kom ihåg att utfodring alltid är individuell):

Hundens vikt (kg)
5 – 10
10 – 15
15 – 20
20 – 30
30 – 40

Foder (g)
225 – 400
400 – 525
525 – 650
650 – 850
850 – 1050

Än så länge går det endast att beställa hela lådor om 20 kilo och leveranser sker en gång per månad. Ju fler som beställer desto oftare kan vi ordna leveranser. Avhämtning i Eskilstuna eller på Strängnäs BK på utsatta datum när vi börjat beställa!

Om du har frågor eller är intresserad av att beställa så skicka ett mail till ullis@ullisweb.se med info om hur mycket du vill ha, eller ring 070-324 33 02.
/Ulrica Brindeberg & Rickard Larsson, Kennel Grimner – malinois

EDIT: Priset på maten kommer bli 17 kr/kg.

4 Thoughts on “Men hjälp…

 1. Åh så många fina bilder! 🙂
  Jag är intresserad av fodret, men det vet du redan 🙂 Måste dock fundera ut om jag vill beställa en eller två lådor.
  Kram

  • UllisWeb on 9 maj, 2013 at 10:35 said:

   Tack! 😀
   Absolut, fundera på du. Vi planerar att sätta igång i slutet av juni, om bolagsverket gör sitt jobb som de ska. 😉
   Kramen!

 2. Nice ;-). Hoppas det går bra för er! Håller tummarna!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: