web analytics

Igår tvättade jag upp hela soffklädseln och Dax favoritsnuttefilt, hade tråkigt framför datorn och målade om naglarna. De var fina i ungefär tre minuter efter att jag tog bilden, sen gick jag ner och hämtade tvätten och skrapade upp lacken på flera ställen haha så nu är det borttaget och jag är tillbaka på de gröna. PRECIS därför jag fixar mina naglar med gelé, vem fasen orkar eller har tid att sitta still i timtal och vänta på att nagellack ska härda??
Det var fint så länge det varade i alla fall…


Svenska flaggan torkades bort till förmån för ljusrosa med svarta flakes.

Idag vaknade jag sent, så jag har bara ätit lite och ska strax åka iväg tidigt mot kontoret för att rasta hundarna lite innan det är dags att knega igen. Jag hade lära med mig igår och han ska vara med idag och i morgon också, tack och lov inte hela vändan som han sa när han kom igår. Det är inget fel på honom per se, men det är alltid skönare att åka själv och köra sin egen grej liksom. Han är 20 år och helt oformad av livet, tror att han är odödlig och tycker att det är hel ok att vara otrogen mot sin tjej sedan 4 år tillbaka för ”han är ju ung och inte redo att binda sig”. Snorungar, jag vet inte varför det alltid är sådana som dräller in nuförtiden… Jag är trött, Dax är trött och till och med Brimer är trött och vi vill hellre vara lediga.

Jag vill också att Skatteverket tar och snabbar på sina handläggningstider, inte för att vi har väntat så länge men jag är så sugen på att sätta igång med hemsidan och visa upp loggan för er. Den är enkel men fin tycker jag!
Men innan allt är klart vill jag inte gå ut med något, man vet ju aldrig vilka ögon som ser eller vad de kan ställa till med om de känner för det. Så vi får alla ge oss till tåls ett litet tag till!

2 Thoughts on “Inte mycket nytt.

 1. Mmmm… känner igen den där attityden hos dom nya, unga… Rätt många vi sagt nej till då dom är ute efter ”cool action” och har attityden ”man är ju lite ball i uniform” 🙄
  Och ja, det är himla skönt att INTE ha lära, även om läran är trevlig!
  Fina naglarna blev! 🙂

  • UllisWeb on 31 maj, 2013 at 00:02 said:

   Tack! 🙂
   Jo, det är ju rätt vanligt bland de yngre att uniform = coolt. 🙄
   Tur att det inte händer så ofta att man får dra runt på folk!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: