web analytics

Det blev en väldigt produktiv dag idag, till att börja med åkte jag iväg och tränade hund i några timmar med Helena. Uppletande för både Dax och Brimer och en liten sökövning med Brimer blev det, och han var också dagens stjärna. Dax måste jag jobba med om vi ska tävla högre nån gång, uppletande är inte hans starka gren. Sökövningen med Brimer gick mycket bra, han jobbar så naturligt fint i vind så egentligen ska jag inte hålla på med sånt innan vi har kommit in ordentligt i spåret, men idag blåste det som tusan och jag kände inte för att spåra då helt enkelt. Även Dax, eller kanske framför allt Dax eftersom vi har lite tävling på G framöver, skulle verkligen behöva spåra så jag får försöka ta tag i den biten under nästa ledighet.


Jag köpte fyra krukor när vi handlade lunch på Maxi, jättefina tyckte jag att de var… Pastell, haha!

Massor av babbel blev det såklart, lite lunch och fika i gröngräset och sedan hem för att tvätta. Och det kan jag ju säga att jag har gjort, med besked!
Jag tror att det har blivit i alla fall 8 maskiner med lite olika innehåll, och i morgon har jag bokat tvättstugan igen då jag tänkte försöka riva av soffkuddarna och tvätta dem också innan jobbet. Det beror helt på hur jag känner mig förstås och när jag vaknar, men tanken är god haha!
Jag passade ju också på att rensa som jag skrev om i mitt tidigare inlägg, och en pappkasse med kläder fick jag ihop denna gång som jag ska skänka till bättre behövande. Saker som är nästan helt nya men som jag inte använder för att jag inte känner mig bekväm i dem, och då får de faktiskt åka om jag inte har gett dem en chans ens på något år. Något jag däremot inte slängde var två par jeans, jag hittade dem och tänkte ”jaha det var ju synd men de här har jag inte använt sedan Wasa sjönk så det är inte lönt att spara nu heller.” Men så föll fan i mig och jag testade att dra på dem, och dra mig baklänges på en liten vagn om det inte gick!?!
Det var väldigt tight, och ”svamphatten” jag fick vid midjan hade jag inte på den tiden det begav sig (ca 7 år sedan), men jag fick på dem, jag kunde knäppa dem, sitta i dem och det är inte ens stretch!
Jävligt snygga är de också, ett par Diesel och ett par Crocker och Dieseljeansen ÄLSKADE jag på den tiden.. Om jag bara väljer en lite längre och lite pösig topp till så är de fullt gångbara även idag, sweet!


Alltså kolla in måtten, 29-34… Helt otroligt att jag fick på mig dem!!

Sen har jag också spenderat kvällen med att sortera in papper och kvitton i pärmar och skapa lite ordning och reda på den fronten, dammsugit lite, bäddat om sängen och plockat undan rent allmänt. Jäkligt produktiv har jag känt mig, även om batterierna börjar tryta lite nu och det känns som att det är filmtime igen hehe. Jag kan varmt rekommendera den animerade filmen ”the Lorax”, jättesöt och rolig rulle!

Dax kramar Jaques Giraff.

Det är så mycket jag skulle vilja blogga om just nu känner jag, både om mer seriösa saker och lite annat också. Jag känner mig stark och full av energi, strukturerad och målmedveten och det är himla roligt och skönt att känna så igen. De senaste åren känns som att de har gått intellektuellt på sparlåga och även om jag har försökt kicka igång hjärnan med lite plugg så har det ju inte gått utan tvärt om har ju även det runnit ut i sanden. Jobbet har fördummat mig helt enkelt!
Nu när jag har flera bollar i luften och hålla koll på flera fronter så trivs jag, och även om det inte är något avancerat så känns det ändå SÅ bra att äntligen göra något konkret, att driva något framåt, engagera sig och se att det händer något. Det ska bli väldigt spännande att se om vi nu kan göra något vettigt av detta företag, ambitionerna är i alla fall höga och det känns jätteroligt att driva ett projekt som man verkligen brinner för. Det påverkar också min vardag på andra sätt, jag vill inte beblanda mig med negativa vibbar utan antingen hittar jag ett sätt att lösa problem och går inte det så försöker jag bara tänka ”jag kan inte påverka det som har varit eller hur andra människor tänker, nu får jag göra det bästa av denna situation” och sen är det bra så. Inget ältande, inga sura miner utan jobba med den situation som är precis just NU. Jag mår så himla bra av detta, bland det bästa jag har gjort!

2 Thoughts on “Lite träning, pyssel och njutning.

 1. Hahaha, svamphatt var ett bra namn på det jag brukar kalla mina naturliga volanger :mrgreen:
  Vilken energi det pumpar ut här! Blir ju nästan smittad 😆 Härligt!! Gott också att det känns så bra med ert projekt. Önskar jag vågade göra slag i vissa saker jag också, men tids nog kanske…
  Jätte söta krukor 🙂

  • UllisWeb on 30 maj, 2013 at 00:03 said:

   Hahaha ”naturliga volanger” var ju mycket finare beskrivet, det kändes lite mer nätt på något vis. 😉
   Vad härligt att det smittar, jag tycker absolut du ska försöka förverkliga dina visioner! 😀
   Det kanske går att börja i liten skala i alla fall. 😉

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: