web analytics

Skulle klä på mig och upptäckte att de flesta av mina kläder i garderoben luktar funky, det blir ju liksom så att det är samma plagg som cirkulerar när jag bor i en resväska konstant. De övriga kläderna blir liggande ihopvikta och blir lite sunkiga. Så ikväll blir det garderobsrensning och allt som ska vara kvar åker i tvätten, skönt att röja lite!

Jag hittade dessa dansbyxor från Röhnisch inklämda i ett hörn, perfekta sommarbyxor för de är så tunna så man knappt känner att man har dem på sig. Som synes är de lite korta (på bilden har jag dem längre ner än var de själva sätter sig sen), men jag brukar dra upp änden på benen innanför det övriga tyget ovanför knäna så de blir som långa shorts, då syns det inte att det fattas några centimeter. Och inte luktade de illa heller haha!

2 Thoughts on “Rensning!

 1. Åh, jag behöver också göra en sån rensning!! Har exakt samma problem. Hmmm… kanske ett projekt nu när jag blir ledig! 🙂
  Fina byxor! Gillar det stuket på brallor jättemycket! 😀
  Kram

  • UllisWeb on 31 maj, 2013 at 00:04 said:

   Det var riktigt skönt kan jag säga att få ut lite gammalt sunkigt och få lite ordning bland kläderna också till på köpet!
   Brallorna är jättesköna, men som sagt lite korta vilket är synd.
   Kram!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: