web analytics

Puh det är mycket nu, jag ska inte säga att det inte funnits tid för att blogga men däremot ork har det varit si och så med. Hela helgen har gått i ett, det har varit hundpassning av alla dessa hundar som ska aktiveras, rastas, matas och all logistik runt detta när Dax och Fenris inte går ihop. Fixa med företaget, och i samband med det också lära mig lite om hur Illustrator funkar. Jävla program, som jag har svurit hahaha… Varför kan de inte göra det likt Photoshop med alla funktioner, det är ju ändå samma tillverkare?!?
Loggan är klar (hemsidan kan jag inte börja med än för vi väntar på godkännande av vår F-skattsedel så ni får ge er till tåls ett tag till haha) och jag är väldigt nöjd. Som vanligt förlorade jag mig in i den kreativa sfären, satt och pysslade ett tag och kollade sen på klockan, runt 17 så helt i fas med hundrastning etc. Det började lukta grillat genom det öppna fönstret och jag ägnade en snabb tanke åt att jag kanske också skulle grilla. Sen satt jag ett tag till, det slutade lukta grillat och när jag tittade på klockan igen var hon nästan 21 haha. Inte läge för att grilla kanske så det fick bli lite lövbiff med ”potatisräfflor” i stället. The story of my life när det gäller att hålla på med designgrejer, jag har väldigt svårt för att ”lägga ner pennan” innan det är klart!

Mors dag igår, ett litet besök med mamma hos mormor som nu piggnat till igen och äter bra. Väldigt snurrig är hon (dement sedan flera år) och frågar efter människor som inte varit vid liv på minst 30 år, men hon är pigg och vid hyfsat gott humör så det är en lättnad!
Rickard kom hem från Finland där parningen gått strålande, och vi firade med att äta tonfiskfilé vilket var sjukt gott. Vi har pratat länge om att testa men det har inte blivit av, men så såg jag frysta filéer på Ica sist jag handlade och slog till. Tyvärr spöregnade det så vi kunde inte grilla dem som vi hade tänkt, men det var jäkla gott i stekpannan också, hyfsat långt ifrån tonfisk på burk kan man ju säga hehe.
Det visade sig också att rutan i ena bakdörren på min bil fastnat i nerdraget läge under Finlandsresan så ett litet besök på verkstaden klämde jag in i eftermiddags. Vi har dessutom blivit ägare till ett släp hastigt och lustigt så budgeten fick ses över och räknas om, och vi jagar efter en frysbox till all hundmat som vi kommer ha hemma framöver. Kvinnan som skulle kolla på hojen kom inte, hon hade inte fått sålt sin bil som hon hade tänkt sig. Damn it!!

Som grädde på moset har det nu ikväll varit årsmöte + vanligt möte i vår bostadsrättsförening där vi gick igenom årsbokslut och sedan hur vi ska lägga upp kommande verksamhetsår i fråga om renoveringar etc. Det har varit en jävligt tuff tid för vår lilla förening och att försöka hänga med i alla ekonomiska termer och funderingar kring lån, räntor, avskrivningar, hur folk resonerar, vad hantverkare har sagt, vad låter logiskt, vad låter inte logiskt, vem kan vad om vad… Bara det är ett projekt i sig, och jag som är matematisk dyslektiker får anstränga mig rejält för att förstå hur allt hänger ihop (dock går det faktiskt bättre nuförtiden än säg för 10 år sedan, tack och lov framsteg). De byggnadstekniska bitarna kan jag utan att skryta nog säga att jag har hyfsad koll på, men så var det det där med siffror och det är ju där föreningen går på knäna. Men det blir nog bra, det måste bli bra helt enkelt!

Nu är det dags för en liten hundrastning, dock bara med pojkarna eftersom Rickard åkt hem med sina tre och jobbar, och sen blir det ryggläge i soffan. I morgon är det en ny dag med nya möjligheter!

Fenris på väg in med ett uppletandeföremål i fredags. Eller lördags. Jag har fasen ingen koll haha!

2 Thoughts on “Stört aktiv helg!

 1. Ja, något intensiv helg kanske! 😉 Men det sprudlar positiv energi om dig tycker jag, underbart! 😀
  Ska bli spännande att se loggan / hemsidan sen! 🙂
  Och ja, tonfiskfilé är riktigt gott! Länge sen jag käkade det men jag minns att jag tyckte mycket om det!
  Kram kram

  • UllisWeb on 28 maj, 2013 at 03:17 said:

   Helt galet har det varit, nu känns det som att hjärnan fått ordentligt med motion. Jag gillart’! 😀 ❤
   Känner mig väldigt glad att jag/vi tog det här steget, det känns otroligt positivt, och kul att det också skiner igenom i bloggen!
   Vi får käka tonfisk på vår grillkväll, suuupersmarrigt!! 😀
   Stor kram! ❤

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: