web analytics

Idag gick lydnadsträningen mycket bättre, en tiomässig inkallning och för övrigt mellan 7-9 så jag är nöjd. Till och med krypet satt där det skulle, så det är bara att hålla tummarna för att det gör det även på söndag.
Nu på kvällen har vi roat oss med att sätta oss in i företagandets ljuva värld, både jag och Rickard har ju haft företag sedan tidigare men regler ändras ju hela tiden så man lär hålla sig up to date.

Jag har också införskaffat en ny plånbok då den gamla fick ett ofrivilligt dopp i olja från pesto tidigare i veckan, det blev en ny Golla men med lite annorlunda layout. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om den, den har liksom inga specifika kortfack och jag som är med i varje medlemsklubb etc man kan tänka sig har en hel del kort. Men den får duga så länge, fördelen med Golla är ju som jag har skrivit förut att de är billiga så man kan kosta på sig att byta då och då. Det lär behövas när den dessutom är vit hehe.

6 Thoughts on “Lydnadsträning och företagspyssel idag.

 1. Skönt att lydnaden gick så bra idag! Kommer gå kalas på söndag tror jag! Jag tror på er! <3
  Kram

 2. Laila & Izac on 10 maj, 2013 at 07:00 said:

  Snygg plånbok… me like a lot, egentligen precis vad jag behöver.. den måste vi diskutera.. Som SÅ MYCKET annat!!!! Tror vi får ta en dag för bara prat 😉 nu när vi har hästar som gemensam faktor oxå… tralalaaaa 🙂

  Lydnaden såg riktigt bra ut, och han glänste i krypet! Way 2 go girl 🙂

  Lycka till på söndag och ut och ha skoj med Dax… Du sätter den där uppflyttningen! Vi kommer och hejjar på..
  Ha en bra dag.
  Kramar i massor

  • UllisWeb on 10 maj, 2013 at 11:00 said:

   Visst var den fin, tyckte om designen även om den inte riktigt passade mig och alla mina kort haha! 😀
   Javisst, nu har vi ju ytterligare ämnen att babbla bort tiden med haha.
   Tack för hjälpen med träningen, vi ses på söndag! 😀
   Kram kram!

 3. angela on 10 maj, 2013 at 22:56 said:

  Spännande med Tävling på Söndag !! Lycka till ,kör såå de ryker.. Kramen

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: