web analytics

Idag (eller igår för de flesta) fick jag en trevlig start på dagen då jag först hade ett samtal med Ida som hade tävlat Beila i appellspår och blivit uppflyttad, Ida och Beila var med på lägret och hade tillsammans med Angela och Jing åkt hela vägen från Abborrträsk och Malå (i krokarna kring Arvidsjaur) för att vara med!
Åh vad jag skulle vilja åka dit i sommar, vi har lite annat inplanerat på semestern men kanske kan det gå. Underbar natur, för att inte tala om folket då (om de är lika trevliga som dessa solstrålar dvs.).


Fina Beila, det framgår inte riktigt av bilderna men hon är sjukt lik Brimer!

Sedan kom Anneli med glass och vi satt i trädgården och pratade om framtiden. Både hon och jag har massor på G just nu som är spännande och roligt, lite för mycket för mig kan jag känna ibland då jag märker vissa tendenser till hjärnstress igen. Det är så mycket som händer på en gång så jag vill klura på allt samtidigt haha, men jag försöker skriva ner det jag kan så jag slipper ha allt i skallen.
Mycket positiv energi ger vi i alla fall varandra, det behövs när det ibland känns som att övriga världen livnär sig på gnäll och bitterhet. Men sånt har vi inte tid för nu!

2 Thoughts on “Mysig start.

 1. Härligt med positiv energi! 😀
  Klart ni ska försöka åka uppåt. Folket däruppe ÄR hemskt trevliga (iaf alla dom jag mött där uppe) och naturen är ju helt enastående som sagt. Längtar alltid dit upp men det är ju så långt = seg körning 😛
  Spännande med massa saker på G, hoppas få höra lite om det idag! 😉 Ses snart! Kraaam!

  • UllisWeb on 6 maj, 2013 at 12:02 said:

   Ja det verkar ju härligt, men inget man åker till för bara några dagar känner jag. Vi får se! 🙂
   Japp, ses snart!! 😀

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: