web analytics

Vi tog oss igenom skyddsprogrammet, fy fasen vad nervös jag blev när vi stod och gick igenom inför programmet så det blev lite förvirrat när jag skulle hålla reda på alla punkter och kommenderingar hit och dit (som ni kommer se på filmen haha). Men det löste sig, och Dax tyckte det var enormt kul, så kul att han inte ville släppa den stora, tjocka, fina ärmen efter bevakningen men äsch… Nu har vi gjort det i alla fall!
Elithundarna kör just nu, sen blir det paus innan prisutdelningen. Kanske räcker det till uppflytt…

2 Thoughts on “Skyddet klart!

 1. Laila & Izac on 12 maj, 2013 at 19:21 said:

  Det såg så bra ut Ullis…. å vet du va??? Du va den enda av dom jag såg som log när du gick av plan.. för du hade skoj.. att höra en förare svära över sin hund för att den var dåligt tränad av föraren är inte kul! Respektlöst mot hunden.. men det gjorde inte du.. du log som en sol.. både i antågandet ut med munkorgen som en handväska.. hahahaha…. och efteråt. En eloge till dig!!! Kram

  • UllisWeb on 12 maj, 2013 at 21:37 said:

   Men äsch, alla är så överspända över det där med tävling. Ibland går det bra och ibland går det dåligt, då får man träna mer och komma igen bara! 😛
   Hundarna bryr sig ju inte om titlar eller uppflyttningar, tävlar gör man för sin egen skull så då lär man inte heller ta ut det på hunden om det går dåligt. De ställer alltid upp på oss, vi måste finnas där även för dem och inse att man haft en dålig dag, för brått ut på tävling eller vad nu skälet kan vara.
   Jag hade skoj, och jag tror Dax hade en rolig dag också även om det var varmt, och det är det viktigaste för mig! ❤
   Kram, och tack för supporten!!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: