web analytics

Tyvärr räckte poängen i specialen inte till för ett uppflytt idag, 8 poäng saknades det så med en budföring eller bara fullt på spåret (fick 9+9) så hade det varit i hamn. Eller bättre poäng på nåt skyddsmoment då förstås. Det retar mig lite att de inte har kommenterat varför de drog en enhet var i spåret, det hade varit intressant att veta.
Budföringen och skyddet känner jag är lite som de är, han har alltid sprungit bra på budföring och så fick jag denna gång för mig att träna den igår, och då märkte jag att han sänktes för varje gång så det ska vi inte göra om. I skyddet ska vi såklart förbättra oss, bättre transporter, bättre bevakningar där han inte tittar efter mig och köra på lite olika figgar så han släpper på alla. Jag är ganska övertygad om att det är där problemet satt idag, ny figge och ny, fluffig ärm, då triggar han igång och testar!

Jag fick beröm för lydnaden i alla fall, ena domaren tyckte den såg väldigt trevlig och genomarbetad ut och förutom sjuan på linförigheten och framförgåendet så hade jag ju fina poäng där.
Nu får jag kika efter en tävling till, för skoj var det i alla fall och härlig stämning mellan de tävlande!

6 Thoughts on “Godkänd lkl skydd.

 1. Laila & Izac on 12 maj, 2013 at 19:22 said:

  GRATTIS till en toppenprestation.. Ni kommer igen.. med fullt fokus och full fart.. 😉

 2. Grattis till en fin prestation och nästa gång blir det uppflytt! 😀
  Men åh, jag jobbar även den 16 🙁 Skulle så gärna vilja se er på ngn tävling i skyddet! Men det får väl bli i högre klass sen 😉
  Kram och grattis igen!! 🙂

  • UllisWeb on 13 maj, 2013 at 09:26 said:

   Tack, ja det är bara att köra på. Denna gång var marginalerna inte på vår sida men nästa gång ska vi inte sväva på marginalerna är tanken. 😉
   Det var tråkigt att du jobbar då också, det kan dröja med en start i högre… Det är ju några andra moment som vi måste jobba på innan dess som du vet. 😉 😛
   Kram kram!

 3. Sofie on 13 maj, 2013 at 07:43 said:

  Grattis! 🙂
  Missade tyvärr att du skulle tävla annars hade jag kommit och hejjat på er 😀

  • UllisWeb on 13 maj, 2013 at 09:28 said:

   Tack! 🙂
   Äsch det var inte så mycket att se, och jag är inte vidare social när jag tävlar heller så du missade inget. 😉

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: