web analytics

Även idag sov jag till sent, nästan till klockan 16 och jag börjar 18.30!
Några gånger har hundarna väckt mig men idag är jag i alla fall piggare än igår. Jag hoppade i uniformen, käkade lite Start med mjölk och sen åkte vi upp till Barkarby och köpte en liten påse hundmat och tuggben innan vi tog en promenad på fälten. Maten var lite felberäknad denna sväng när vi har varit hemma, både färsk- och torrfodret är mer eller mindre slut så jag kände att jag lika gärna kunde köpa en liten påse till så ska vi handla mer färskfoder i veckan som kommer. Vi hade funderingar på att dra igång med företagsinköpen redan denna månad men alla papper och sånt måste ju bli klara först så vi kände att vi tar det lugnt och satsar på slutet av juni som det var tänkt. Beräknat första leveransdatum blir 2-3 juli (2 juli för Södermanland och 3 juli för Stockholm), jag har fått lite frågor om det här med maten och det kommer ett inlägg om det så småningom.

Jag passade på att kamma ur Dax när vi var ute, jag fattar inte varför han inte fäller ur?!
Han har kvar typ all underull, trots att han håller på att dö av värmeslag nu när det är så varmt. Det har ju varit varmt länge också, ändå kunde jag som synes borsta ur som om det vore bland de första vårdagarna. Är det vanligt, jag har aldrig varit med om att de inte fäller vinterpälsen??

4 Thoughts on “Sommarpromenad.

 1. Skönt att sova ut, du behövde det säkert. Härliga bilder på buspojkarna 😀 Två hundar (som är sams förstås) har onekligen kul ihop, och motionerar varann dessutom 😉
  Ang. fällnigen har jag ingen aning, men det är säkert i sin ordning. Det har ju inte varit speciellt varmt förrän nu, våren kom sent och direkt.
  Ha en go helg! Kram på er 🙂

  • UllisWeb on 1 juni, 2013 at 17:33 said:

   Ja kroppen är lite sliten nu av någon anledning så det är bra att den försöker återställa sig. 🙂
   Det är hur praktiskt som helst med två mongon som röjer loss, själv kan man strosa efter och fota i godan ro haha! 😀
   Jag antar att det blir så här med pälsen ibland, tycker så synd om honom i värmen bara hehe. Svettigt värre!
   Detsamma, kram kram! 🙂

 2. Det är exakt likadant för Folke!!! Var tvungen att borsta honom igår och han hade HUR mycket päls som helst kvar!! Inte urfälld alls?! 😯 Tycker också synd om honom i värmen, måste ju vara hemskt att ha all underull kvar! Kanske det beror på den långa vintern?!
  Ja ja, tur att vi kan hjälpa dom med lite borstning i alla fall 😀
  Fina bilder på pojkarna!
  Kramen

  • UllisWeb on 2 juni, 2013 at 01:35 said:

   Ja fasen jag märker på Dax att han är uppenbart ansträngd efter bara korta promenader, väldigt flåsig och trött fort. Blir det inte bättre när pälsen väl är borta så blir det nog provtagning, och jag är inte den som skenar till veterinären i tid och otid men så märkbart är det! 😯
   Skönt att han inte är ensam om det dock!
   Tack så mycket, kram kram! 🙂

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: