web analytics

Nu har bloggen fått stå tillbaka lite. Efter att ha bloggat varje dag, ibland flera gånger om dagen, ett bra tag nu så har jag prioriterat annat under semestern som ni märker. Måndag och tisdag är mina sista dagar, då ska jag bara ta det lugnt och sammanfatta lite.

Nu är vi iväg på julis sista läger, denna gång är det sök på schemat och det kommer vara Brimer som får köra då Dax skadade trampdynan vid sporren tidigare i veckan då vi fysade dem på en åker. Visserligen kan jag köra honom ändå, men jag känner att det kan vara kul att byta hund lite och Brimer har dessutom så mycket mer att tjäna på just sökövningar. Han har vuxit OTROLIGT mycket i sina osäkerheter, så nu tycker jag att det är dags att så smått låta honom jobba självständigt mot andra och bort från mig på ett kontrollerat sätt. Det ska bli jättekul att se, jag tror det kommer gå jättebra!
Men först ska vi sova i den ljuva sommarnatten, jag har sagt det förut men det tål att upprepas; älska sommar!!

4 Thoughts on “Dåligt med uppdateringar.

 1. Anne on 20 juli, 2013 at 14:44 said:

  Och jag är precis tvärtom……avskyr sommar……ha det så kul på lägret!!!

 2. Ja dessa ljusa kvällar / nätter är fantastiska!! Tänk om ljuset även kunde finnas på vintern! 😀
  Hoppas ni hade skoj på lägret (men det är jag övertygad om!) och att det gick bra med Brimer! 🙂 Ser fram emot blogguppdateringen!
  Kram på dig vännen! ♥

  • UllisWeb on 22 juli, 2013 at 10:57 said:

   Ja jag uppskattar både ljuset och värmen något enormt, att slippa bylsa på sig en massa kläder och kunna gå barfota i sandaler. ❤
   Lägret var skoj som alltid, ska försöka knåpa ihop lite om det när vi är tillbaka i hemmets lugna vrå! 🙂
   Kram kram!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: