web analytics

Idag åkte vi till Strängnäs för att träna lite lydnad, egentligen är det ”skyddstisdag” men just nu har gruppen lite sommarlov då alla är spridda för vinden åt olika håll på semester.
Jag och Dax nötte på framåtsändandet och alltså… Jag blir irriterad varje gång på att det ska vara SÅÅÅ svårt att gå sakta efter att han har sprungit fort, han galopperar ut fint och bryter av bra framför gruppen MEN han bryter av till trav vilket blir för snabbt. Sakta är och har alltid varit skritt… Men så får jag slå mig själv i huvudet och inse att vi har inte alls tränat detta moment länge, och det är ett nöta-moment som tar tid på sig!
Så för att ha kört det så lite så gör han det faktiskt bra, han bryter av på rätt ställe även om det inte blir exakt rätt sedan och det är den biten jag tycker har varit svårast att få till, att överhuvudtaget få ett avbrott samt att han inte ska ha dragning bakåt och titta mot mig. Nu ska det ”bara” bli bra efteråt också hehe…

Jag har inte skrivit nåt om det här kom jag på, men i onsdags fick Astrid sina valpar så idag gjorde vi också ett litet försök till att fota dem. Men det var mörkt ute på grund av alla moln så ljuset inne blev lite dåligt och batteriet i kameran var lågt, så vi får ta det en annan dag.

En gäspig liten tik.

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: