web analytics

I princip hela dagen har gått åt till att leta efter Rickards nycklar som han tappade i spårskogen igår så nu är vi helt slut i rutan och jag orkar inte skriva om spårlägret idag heller. Jag nöjer mig med att lägga ut två bilder som jag knäppte på fina Joppe, gullungen!
Och nej, vi hittade inte nycklarna trots att vi vet EXAKT var Rickard har gått och på vilken sträcka de försvann, och trots att vi haft både hundar och metalldetektor med oss ut. Helt sjukt konstigt men så är det i alla fall. Natti natt!

2 Thoughts on “”Uppletande” i timmar.

  1. Laila & Izac on 10 juli, 2013 at 20:24 said:

    Så snygg han är Joppe <3

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: