web analytics

Idag hade jag tänkt mig någon form av fysisk aktivitet innan jobbet, antingen lite jogg eller i alla fall en rask promenad. Men när jag klev upp och slängde en blick på termometern kände jag att det får vara, närmare 30 grader känns inte ett dugg lockande att ge mig ut i. I stället blir det lite hemmapyssel, tvätta upp alla uniformsdelar och klippa gräset.
Och fylla på med vatten, när det är varmt så svettas man ut otroliga mängder vätska även när man inte rör sig så man måste tänka på att dricka mycket. Att hålla vätskebalansen i schack har ju så otroligt välgörande effekter på kroppen, man orkar mer, sköljer ut slaggprodukter och annat skit, får finare hy… Bara fördelar!
Det bästa är vanligt, hederligt, rent vatten utan kolsyra så man stör mage och tarm minimalt. Visst finns det alla möjliga tillsatser som man kan hälla i för smakens skull, tex lightsaft om man är rädd för kalorier eller vätskeersättningspulver. Nu är det ju kemikalier i kranvatten också förvisso, men känns ju onödigt att medvetet tillföra ännu mer. Skål!

DSC_5211 DSC_5219

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: