web analytics

Platsliggningen var en rysare!
Öje låste på en schäfer som låg bredvid och rörde sig till och med lite ditåt, jag klämde i med ett DK för säkerhets skull. Sen stod jag också med händerna i fickorna, det gör jag ju alltid men det kan absolut räknas som påverkan även det så platsen blev det noll på. Helt ok för min del, hade jag vetat innan att poängen räckte för uppflytt hade jag inte lagt alls just pga att han kan glömma bort vad han håller på med.Men poängen räckte som sagt i alla fall, en åttondeplats och ynka fem poäng över uppflyttningsgränsen haha, man behöver inte vinna med mycket. Inte precis som när jag tävlade Dax med 299 poäng av 320… Men å andra sidan så har jag ca 70% mindre träningstid i bagaget med Öje, så nu lägger vi i nästa växel och siktar på lägre klass skydd till hösten!
Fruktansvärt glad över 9,5-9 på fria följet, nollan på platsläggandet var som sagt helt mitt fel eftersom jag kommenderade otydligt och jag är svinnöjd över att han sprang på budföringen!
Ikväll blir det bubbel i glasen!

2 Thoughts on “Uppflytt!

  1. Lina on 20 maj, 2017 at 21:51 said:

    Så roligt! Grattis till uppflyttningen ?

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: