web analytics

I tisdags körde vi skydd för första gången sedan…?
Öje råkade springa in i en stubbe under midsommarhelgen och fick lite skrubbsår på nosen, så vi bestämde att vi bara skulle köra bevakningar i ärm och transporter.Positionen i transporterna var till en början ganska svajig eftersom det nu var jättelänge sen vi körde dem, men Öje är så tacksam att köra med och behöver inte direkt stora signaler för att förstå vad jag är ute efter. Samtidigt låg han väldigt bra i angreppen och dunkade på rejält, han har fått otroligt fina växlingar mellan lågintensiva delar till explosivitet in i bett!Idag har jag bakat inför helgens träning, vi har hyrt Strängnäs BK och ska ses ett gäng för att köra lite av varje i träningsväg. Men först är det en jobbdag kvar!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: