web analytics

Denna helgen ligger verkligen på topp tre i år, helt fantastisk har den varit!
Idag hade vi tänkt cykla, men både jag och Svante kände att våra kroppar behövde smälta simningen och löpningen från igår så vi har gått ännu en härlig morgonpromenad i sommarlandskapet, tagit ännu en mjukglass vid hamnen, handlat, mat, lite kläder och skor samt fixat och donat här hemma.Jag har också kört lite platsliggningsträning med Öje, idag kunde jag visa med fingret att han ska lägga ner huvudet och även lämna honom helt en liten stund. Snabba framsteg, han verkar vara med på vad det handlar om i denna störningsfria miljö.

Imorrn ska jag färdigställa mitt lilla projekt i hallen som jag har pysslat med, då kommer det före- och efterbilder på det.

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: