web analytics

Först hundpromenad i underbart sommarväder mellan åkrarna.Sen hem för att äta frukost.Och borsta tänderna med bästa, miljövänligare tandborsten. Köpt på City Gross där jag såg den av en ren slump eftersom vi aldrig handlar där annars.Sen drog vi iväg till Sala för att hälsa på vänner från både när och fjärran som är på hundläger där, skönt att glida omkring och mingla lite i stället för att träna hund själv när det är strålande högsommar. Vi drog och köpte mjukglass och simmade i stället, på ett nytt ställe för oss där det inte alls var mycket folk!
Bra simpass för min del, stark och bra simning med massor av ork kvar när vi var klara efter dryga 700 meter.Hundarna fick också hoppa i spat.Efter det blev det till att åka hem och käka en skvätt, ta en liten powernap och sen bege oss ut på ett långpass löpning, 10 km i Björöspåret. Oväntat bra känsla idag, först vid 8 km började jag krokna och mellan 9 och 10 såg jag stjärnor haha. Men runt kom vi i alla fall och det är huvudsaken!Sen åkte vi i alla fall hem och tog kväll med lite lösgodis framför en bra serie och jag har försökt knåpa ihop detta korta inlägg i flera timmar men hjärnan vill inte riktigt hänga med som den ska så nu blir det tack och god natt i stället!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: