web analytics

Det blev ingen premiärtur för solglasögonen idag, med becksvarta moln på himlen kändes det inte nödvändigt haha. Men några av de nya kläderna fick komma ut i alla fall, jag älskar serien ”agile” från Salomon så en t-shirt i gulgrön glad färg och ett par kortare shorts i samma serie hittade hem häromdagen. Ett par nya Asics Hurako 2 satt på fötterna, samma modell som jag haft förut men annan färg bara eftersom de sitter som en smäck på mina fossingar. Det är sjukt svårt att hitta löparskor till breda plattisar som mina, så nu gjorde jag slag i saker och drog hem ett par till innan de försvinner ur sortimentet för alltid!Nu: tacos!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: