web analytics

Idag körde vi en sväng laser på båda killarna, Dax fick en totalgenomgång och det släppte fint på hans vanliga ”problemområden” och sen körde vi för första gången på Öje. Han går rätt så hårt i skyddet och har landat på ryggen ett par gånger så jag tänker att jag kör hellre friskvård än rehab och försöker förebygga skador med behandling ca en gång i månaden. ”Ska man landa på ryggen är det bra om man är en gummiboll” som laser-Sara sa!
Han har en lite mystisk del av ryggraden precis bakom skulderbladen som vi blev konfysa över, den är lite ihopsjunken och man känner inte de taggiga utskotten så bra där. Dessutom visade han en reaktion i det området innan lasern som sedan blev starkare efter behandlingen så nu är jag i valet och kvalet mellan att avvakta ett tag och köra massage och stretching, ta honom till en kiropraktor för justering eller ta honom till veterinären för röntgen. Han är otroligt välmusklad med ordentliga, jämna ryggfiléer så det känns väldigt långsökt att det skulle vara några större fel för jag tycker att det borde yttra sig i smärtor, ojämnhet i gången, ojämn muskulatur etc. Samtidigt vill man ju upptäcka eventuella skador så tidigt som möjligt så det inte ställer till det längre fram, och hellre kolla en gång för mycket än en gång för lite. Hmm…Vi har sedan fortsatt fixa hemma med allehanda ting och jag hämtade ut några paket innehållande ett antal Salomon-kläder eftersom de hade storrea på Addnature i helgen samt en annan låda med ett par nya solglasögon att springa i!
Jag har haft väldigt svårt att hitta glajor som täcker hela synfältet men som inte har någon plastkant där det blir jättevarmt som det är på mina Oakleys, och som dessutom är snygga och inte gör så man ser ut som en fluga. Nu hittade jag verkligen rätt (tror jag) i Sziols Xkross, ett smart system där man använder samma båge till olika sorters glas anpassade för aktivitet. Jag valde två ”style”-linser eftersom jag är en sucker för spegelglas men de är rätt så mörka så eventuellt kompletterar jag senare med ljusare glas. Det ska bli jättekul att testspringa dem, jag tror det kanske blir imorrn!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: