web analytics

700 meter sim direkt efter jobbet idag, 200 meter uppvärmning, 400 meter paddlar och 100 meter avsim. Simning är en bra mjukstart efter förkylningen jag haft (igen), men h-vete så tungt det var ändå. Usel teknik på en filmsnutt inspelad av Svante under sista längden så det får bli en stillbild i stället så slipper man se eländet haha!Efter hemkomst 15 minuter styrketräning med pilatesboll, gummiband och balansplatta. Inrullningar, uppresningar (bilden) och rygglyft på bollen, gummibandsrodd och enbenta knäböj på balansplattan. Köpte mig en mjuk historia häromdagen i liknande material som en pilatesboll med lite piggar på undersidan, och jag har också bytt den enorma gröna bollen mot en mer lagom på 55 cm. Att balansera när man gör sina övningar stärker även de små stabiliserande musklerna och ligamenten så jag tänker att det är perfekt träning för mina knän, och även för den övriga träningen via bollen också såklart. Kanske får även hundarna testa framöver.Sen blev det också ett antal vändor med uppföderskans apporteringsträning vilket gick alldeles lysande från gång ett, tänk att det inte var så svårt trots allt. Ibland känner man sig som en usel dressör, tur att det finns de som är grymma!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: