web analytics

Hmm jag fick ju aldrig med bilden på Öje som kock dagen innan julafton!
Så här gullig var han i alla fall när han hjälpte till vid spisen:På julaftons morgon tog vi en promenad med hundarna, man kan ju inte precis säga att julkänslan infann sig i grådask och lera… Men det var fin himmel i alla fall.Sedan blev det sedvanligt firande med familjen, god mat, Kalle på TV och besök av tomten inkluderat som alltid. Grabbarna hade på sig sina julutstyrslar, bilden gör dem verkligen inte rättvisa för de var så stiliga!På juldagsmorgonen utförde hundarna ”operation korv med bröd” och låste fast mig i sängen en stund innan vi gick upp och vandrade tillbaka till syrran för juldagsfrukost. Sen bar det av en kort sväng till Solna-Sundbyberg för att rasta innan årets kalkon skulle intas. Dax och Öje fick en stor boll i julklapp som premiärtestades, den var toppen tyckte de båda två!Efter att ha ätit jättefågel och diverse andra godsaker styrde vi kosan hemåt, och även idag har det blivit en lat dag med en del godis och slappande. Jag har också köpt en ny hårddisk till min dator som blivit seg som en gammal sengångare, så kvällen kommer misstänkligen spenderas med att förbereda för att byta disken och ominstallera Windows. Hurra. Eller nåt… Imorrn ska vi ta tag i våra liv igen då planen är att simma, kanske även springa och också eventuellt kika på att köpa badkar. Men det är då det!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: