web analytics

Jag hoppade i löparkläderna direkt efter jobbet i onsdags och så möttes jag och Svante upp vid Björnö för att ta ett lugnt varv i femman. Jag cyklade ju tidigare i veckan så då ville jag prova att springa också, det är trots allt bara en vecka kvar tills loppet går av stapeln. Och det gick ju hur bra som helst, inte gick supersnabbt förvisso och då orkar man ju följaktligen mer men med en bra känsla genom hela passet och dessutom kunde vi snicksnacka om dagen under tiden vilket vi inte hade kunnat göra ”förr” eftersom jag hade haft fullt sjå med att andas. Så man kan ju se en positiv utveckling ändå, trots lite perioder av sjukdomar och andra uppehåll. En helt perfekt alla hjärtans dag helt enkelt!En annan positiv utveckling är att morgnarna blir ljusare och ljusare, nu sträcker sig solen nästan över horisonten när jag är på väg till jobbet och det är ljust på kvällarna när jag åker hem så snart har vi våren här igen också!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: