web analytics

Första dagen av fyra lediga dagar, fantastiskt… Gillar skarpt att jag jobbar in 7,5 timmar i veckan, det ger ju väldigt många fyra-, eller i det här fallet då, tredagarsveckor!
Jag har inte gjort mycket vettigt idag, om man inte räknar att få undan en massa prylar och kläder som blivit liggande för ”behandling” vilket innebär undanstoppning eller skickas till återvinningen. Men nu är det minsann undanplockat, och det ligger flera påsar med både saker, kläder och textilier som ska bort i bilen. Skönt att rensa!Promenader med grabbarna har det förstås blivit, men faktiskt inte en enda långpromenad som vi i vanliga fall tar minst en om dagen. Jag tycker faktiskt inte att det gör så mycket om de inte går kilometervis precis varenda dag, eller tränas varenda dag (uppenbarligen) utan snarare tvärt om har alla mina hundar alltid gått som bäst när de fått vila lite från träning. Den fysiska aspekten är ju lite annorlunda, men en eller ett par dagar hit eller dit utan ökad rörelse har inte heller påverkat någon av mina hundar negativt utan snarare har jag upplevt att de som slaviskt ”måste” ut och röra på sina hundar längre sträckor varenda dag är de som sen får problem när hunden av en eller annan anledning måste vara i stillhet några dagar i sträck.I morse fick de springa lite lösa tillsammans i orörd snö i närheten av lägenheten, Dax ska ju ta det lite lugnt med sin baktass som vanligt men jag tycker det är viktigt att han får vara hund också. Öje far ju alltid runt lite extra utöver det som behövs för att hålla sig till leken, så han var ordentligt flåsig efter att ha plöjt fram i nollgradigt och kramsnö, trots att vi bara var ute en kortare stund.Igår var jag ute på ett litet äventyr på egen hand, jag åkte direkt efter jobbet för att köpa hundmat på ett nytt ställe eftersom Kunsbyn där vi handlat tidigare har lagt ner. Detta var hos en privatperson som precis som jag själv hade det förut säljer hundmaten för att kunna köpa in billigare för eget bruk, och att hitta dit på småvägar och i snöyra var verkligen ett projekt!
Men å andra sidan köper jag nu på mig fler lådor i stöten så behöver jag inte åka så ofta i stället, tack och lov har vi kvar en av de stora frysarna som jag hade i huset så det får plats en hel del.
Jag klarade mig helskinnad både dit och hem igår i alla fall, och förhoppningsvis är det bättre väglag nästa gång jag ska dit!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: