web analytics

Igår blev det ännu en slapperidag, jag funderade på att göra något aktivt men nej, lusten infann sig aldrig. I stället blev det framåt kvällskvisten en ny sats granola och denna gången drog jag på rejält både i mängd och innehåll haha. Nötter, mandel, frukter, det blev en salig blandning och väldigt gott.Sedan körde vi lite ost och vindruvor, tanken var att kolla på en film men ingen av oss kände egentligen för det så jag kollade på serier och Svante spelade spel, och sen var den kvällen också slut!I morse däremot blev det andra bananer då jag beslutade mig för att åka skidor igen under hundarnas morgonpromenad!
5 km blev det till slut, efter att ha vänt och kört samma sträcka några gånger då det var en kvinna som var ute med sin hund på samma ställe och då fick jag vända och krångla lite för att slippa möta henne. Nog för att våra hundar klarar hundmöten, men jag ville att de skulle få fjoppa runt på eget bevåg idag så jag kunde fokusera på att hålla mig på fötterna, och det kan man inte om man ska möta andra.
Bra att ha träningen gjord redan innan frukost, och tidseffektivt att slå ihop det med hundrastningen!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: