web analytics

Jag har haft ont i höger axel ett tag och inte varit sådär jättesugen på att träna, förutom löpning involverar det mesta annat att man belastar armarna och det har inte känts bra. Dock har jag haft denna känsla i den förut, och jag vet att den går över av simning så egentligen borde jag ta mig i kragen och släpa mig till simhallen. Men det känns just nu jättejobbigt med all klor, kränga av en massa kläder, duscha flera gånger, badmössor som glider upp, simglasögon som läcker in vatten, och så hela böket med att klä på sig igen efteråt. Haha, jag vet ju att det inte är så himla hemskt när man väl är där, men i mitt huvud är tröskeln till att ta sig dit väldigt hög just nu.Jag körde 30 minuter cykling och 15 minuter benstyrka ikväll i stället, utfall, squats och en kombinerad balans- och styrkeövningar på ett ben som jag inte vet vad den heter. Det räcker bra så, jag vet att jag kommer få träningsvärk av det imorrn.Som pepp inför våren kunde jag ju inte hålla mig utan beställde hem även en svart kjol och turkos tröja från WAA härom veckan så nu räknar jag ner tills det blir tillräckligt varmt för att få använda dem. Jag är också väldigt sugen på deras regnjacka, men den kostar nästan 2000 kr så den får vänta…

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: