web analytics

Alltså det blir ju himla tråkigt att bara skriva en gång i veckan tycker jag, sen kanske det inte finns tid och lust att skriva varje dag men lite mer borde jag ju kunna få ihop!

Igår fick jag hem ett paket från Powerwoman , jag har inte haft några svalare kläder från dem tidigare (bara långa tights eller bomullslinnen, utöver bikinis) så jag tyckte det var dags nu. Ett par shorts, ett linne och en sport-bh fick det bli!Shortsen är för korta för mig att kunna springa i eftersom låren ligger emot varandra och kommer ge skav, men de blir sköna att ha till vardags eller kanske för styrketräning.
https://ullisweb.se/hundweb/wp/wp-content/uploads/2018/06/img_5825.movLinnet var skönt, lite längre och lösare modell. Materialet påminner lite om baddräktstyg så det känns lite, lite tätare än andra funktionsmaterial, men jag kan tänka mig att det torkar snabbt. Jag tror att jag förmodligen kommer använda även det en hel del utanför träning.https://ullisweb.se/hundweb/wp/wp-content/uploads/2018/06/img_5827.movSport-BHn provade jag på en gång på en 3,7 km springtur (till Bilia för att hämta min bil som varit på lagning för trasig kupéfläkt) och i vanliga fall är Powerwoman lite små i sina storlekar men den här var helt normal (har M eller 38 på överdel i vanliga fall) så jag hade nog kunnat ta en storlek mindre för att få den riktigt tight som de andra jag har. Men den satt ändå helt ok, och det är skönt att inte behöva hjälp att få av den varje gång haha!
Om jag tycker att den känns för stor eller lös efter några gånger kan jag ju faktiskt korta av axelbanden lite, men det var rätt skönt att den inte sitter snortight runt bröstkorgen faktiskt!https://ullisweb.se/hundweb/wp/wp-content/uploads/2018/06/img_5826.mov

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: