web analytics

Jahapp vad har vi pysslat med då… Jag var långledig lördag till onsdag så väldigt mycket skön fritid har det blivit den här veckan. Egenträning i form av både löpning (uppvärmning + intervaller, båda var urk och tråkigt och jag kortade både värmningen och intervallerna mot vad jag hade tänkt från början. Sen åkte jag hem. Känns sådär inför loppet på torsdag, ska försöka klämma in ett pass till innan det är dags tror jag), 1000 meter öppet vatten-simning (trodde det skulle kännas lite otäckt som det kan göra innan man kommer in i att man inte ser ordentligt eller har samma varma vatten som i en bassäng men jag kände mig faktiskt väldigt trygg och säker i vattnet denna premiär, jättekul!) och 19 km cykling!Cykeln hade jag nya däck på dagen till ära, det syns inte jättemycket kanske men det är en röd rand längst in mot fälgen som matchar den övriga cykeln perfekt. Så snyggt!Även hundträning har det blivit denna vecka, lydnad och hopp tidigare i veckan, skydd i fredags, lydnad och skydd (och grill, mys!!) med ett glatt gäng i lördags och lite transportträning igår söndag. Allt går sakta men säkert framåt, Öje kämpar för att förstå momentet transport och var han ska befinna sig runt figgen men än är det långt kvar för rätt känsla och attityd hos honom. Men vi har tid på oss, tanken är att starta MR1 i Enköping nästa år och transporten kommer inte förrän i MR2 så det ligger en bra bit bort i tiden.
Vi ska också börja pilla med föremålsförsvaret, vittringsapporteringen och söket inom kort så har vi lite fler moment att varva med, det är alltid skoj!

Som vanligt har vi såklart även ätit och druckit gott under veckan, nationaldag och allt. De svenska jordgubbarna börjar ju komma nu, det finns ju nästan inget somrigare än jordgubbar med mjölk!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: