web analytics

I måndags började jag jobba igen efter semestern, två dagar gick åt till att läsa in mig på vad som hänt, vad som blivit gjort och inte och rensa ur mailkorgar haha.
Men innan dess hade vi några mysiga dagar uppe vid Skräddartorp igen, bra träning, många skratt och husvagnsliv.Träningen har blivit jättebra, vi har kört igenom hela ettans program tävlingsmässigt ett antal gånger och det har varit väldigt nyttigt, både att se var vi ligger i träningen och för att lära sig gå på tutan. Det har uppstått en del frågor i samband med detta som vi har fått kolla upp i reglerna och ibland också via Youtube då reglerna också har varit oklara, även det väldigt nyttigt att tänka till om och kolla upp!Jag passade på att springa lite själv också, det blev en väldigt fin vända på 6,5 km utefter en fors och en sjö vid området. Riktigt snabbt gick det också, de första tre kilometrarna var bara nedförsbacke så då rasade det på och jag tänkte för mig själv ”detta kommer jag få sota för när jag ska tillbaka på andra sidan och upp på berget igen” haha. Men på den sidan var det lite brantare backar som sen planade ut och det gick till och med lite smått utför så jag fick lite återhämtning och kunde springa på mellan uppförssträckorna. En riktigt trevlig runda!Gaist syster var med under helgen och de var väldigt lika i uttrycket men hon var lite grövre i kroppen och han var högre på höjden. Jättetrevliga små puppysar, sociala och framåt!Efter helgen har vi alla varit lite möra, Öje har jag hittat i ett antal trötta positioner på vår säng under kvällarna. Morgnarna är ju dessutom tidiga nu igen när jobbet är igång så det har blivit lite si och så med sömnen, men de vackra soluppgångarna är å andra sidan igång igen. Plus att jag är ledig igen redan i morgon, så jag mjukstartar höstterminen kan man säga!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: