web analytics

Igår åkte vi runt och uträttade lite ärenden, vädret var grått och trist så då passade det bra med spring i affärer. När vi kom hem tog jag mig en timmes cykeltur fördelad på 15 minuters uppvärmning, 30 minuter på en tyngre växel och sen 15 minuters ”nedvarvning” på lättare växel igen. Det funkar fint med höften, riktigt trevligt att kunna trampa på igen!
Jag lånade Svantes sadel från ISM för att utvärdera, de är gjorda för att man verkligen ska sitta på sittbenen och ja, det kan man väl säga att jag gjorde. På min vanliga sadel går det att variera sig lite beroende på var man har händerna på styret och flyttar runt vinkeln i höften, på ISM-sadeln sitter man på sittbenen precis hela tiden. Så idag har jag ”träningsvärk” på dem hahaha!Dagen idag har till skillnad från igår varit allt annat än grå, strålande sol och bitande kallt!
Jag inledde förmiddagen med att åka till simhallen och köra ett pass medan Svante åkte och hade kurs. Det var inte alls mycket folk där så jag kunde välja mellan flera banor, och naturligtvis valde jag en som badade i sol när jag hade chansen!
Helt underbart att simma i solsken, så fint att titta på hur ljuset dansade på botten medan jag nötte på med längderna. Räddningstjänstens dykare hade nån form av övning samtidigt, och rätt som det var kom de gående på botten under min bana med nån konstig manick med sig. Så det blev några vändor med bubbelinferno från deras dykartuber innan de vek av mot en annan del av bassängen igen, också lite annorlunda mot hur det brukar vara. Snipp, snapp så var 1200 meter gjorda!Väl hemma igen plockade jag upp hundarna och tog en långpromenad i det vackra vädret, det gäller ju att passa på när man kan!
Gaist fick låna ett ylletäcke, jag tänkte först att det skulle bli alldeles för varmt för -5 grader som det var då, men jag tror att det funkade bra faktiskt. Lite stort är det fortfarande, på längden passar det bra (storlek 60) men han fyller inte direkt ut det på bredden än. Men det kommer, på höjden är han nog så gott som klar och han är lite högre än Dax men jag är osäker om han är ikapp Öje. Bredden kommer inte vara helt klar förrän vid 3, kanske tom 4 års ålder så den är lite svår att avgöra än så länge.Ett gott dagsverke idag tycker jag, och jag gick i mål med aktivitetsutmaningen också med råge då jag fick både ett yogapass och dagens simpass som bonus. Jag hoppas på att få ihop det fint även kommande vecka, jag köpte mig ett tremånaders gymkort idag så att jag ska kunna springa på löpband så planen är att få till i alla fall ett par pass på bandet under veckan som kommer!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: