web analytics

Men hallå, i morse när jag åkte till jobbet kunde jag för första gången i år se hur det ljusnade vid horisonten och solen var på väg upp!
Snacka om att det hänt mycket under de futtiga fyra dagar som jag har varit ledig haha.Ingen cykel blev det idag, jag har varit supertrött pga dålig sömn och håller dessutom på att leta sönder mig efter en ny projektor med rätt egenskaper till ett vettigt pris. Den gamla som jag köpte begagnad strax efter jul 2014 (och som redan då var minst 7 år gammal) har låtit riktigt illa från fläkten ett tag nu när man kör den, och för ett par dagar sedan gick den inte igång som den skulle. När jag öppnade den visade det sig att projiceringslampan hade spruckit i flera delar, om det är pga att den kyler dåligt eller om det helt enkelt är en dålig lampa vet jag inte men jag vet att en ny lampa kostar minst 1000 kr. Och om det nu är projektorn som mår dåligt efter all denna tid så är det pengarna i sjön, men å andra sidan verkar det vara ca 1,000,000 gånger lättare att byta lampa än att hitta en projektor med rätt spec. The struggle is real hahaha!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: