web analytics

Igår tog vi oss en svängom i skogen före frukost för en gångs skull, fälten där vi brukar gå var invaderade av gäss och kanadagäss så jag kände att för lugnets skull blev det bättre med en skogstur. Så lugnt vet jag dock inte om det blev haha, grabbarna älskar att springa i skogen så de for runt mer än vanligt!Sedan blev det äntligen dags för frulle, helgen till ära bakade jag scones (gluten- och laktosfria förstås). Tyvärr glömde jag saltet, big no-no märkte jag då de i princip inte smakade någonting tack vare det. Men de blev i alla fall ätbara!Framåt eftermiddagen åkte vi iväg och tittade till husvagnen för första gången under vintern, jag har så dåligt samvete för att vi inte kollat den tidigare men den verkade må bra och allt var som vanligt. Jag har en del att pyssla med innan vi drar igång den för säsongen, bland annat fick jag inte den trasiga registreringsskyltbelysningen att fungera som den skulle i höstas så den måste ordnas till. Elen överlag skulle behöva dras om, men suck på det känner jag bara.
Efter besöket åkte vi vidare för att handla lite smått och gott innan vi åkte hem igen och jag rev av 30 minuter lite hårdare cykling på trainern. Högröd i ansiktet och svettig om precis varenda kroppsdel blev resultatet av det!
Sen körde vi mumsig middag och filmkväll för hela slanten, mysigt att för omväxlings skull kolla på något gemensamt då vi oftast spelar eller tittar på vära egna serier på varsin dator eller konsoll.

Idag körde vi igång dagen rätt så tidigt och åkte iväg för hundträning, Öje gick riktigt bra i både lydnad och skyddsdel (mest förarförsvar) så jag är jättenöjd!
Hans stora svagheter är fjärren där han flyttar fram en del och i förarförsvaret har han lite svårt för att växla mellan figgarna samt, upptäckte vi idag, om figgarna slår över honom så han måste gå mer eller mindre rakt upp. Lurigt tyckte Öje!
Men det är bara att träna på som jag alltid säger, och beviset för att det stämmer har jag fått två helger i rad nu när apporteringarna ser rätt så fina ut!
Man kan inte bli bättre på något om man inte övar, så är det!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: