web analytics

Lördagen bjöd till en början på en lite hårdare cykeltur, jag snittade 174 W vilket jag tror är det mesta jag snittat hittills. Kan inte riktigt fatta hur folk gör när de ligger och trycker över 200-250 W, skulle jag köra runt 200 skulle jag INTE orka länge tror jag!Sedan blev det lite fix med rekvisita inför Himmelfärdscupen som går 31/5-1/6, och så träning på det där jag körde igenom ettan förutom fjärren som vi glömde bort haha!
Lika bra var väl det kan jag känna, den går ju som ni vet inte sådär lysande. Men jag har i alla fall kommit på att jag ska lägga ner tid på att träna stadgan i ställandet, dvs ställa Öje och sen belasta honom utan att han får flytta sig för att få honom att känna att stå är alltid ”stå stilla” och inte ”ställ dig upp och börja gå framåt”. Det är lite väl sent att börja med detta nu då jag gärna vill göra så många repetitioner att det sätter sig i ryggmärgen, men det kan knappast skada i alla fall!
Efter träningen körde vi lite grill på det, det grillas helt klart för lite i mitt liv!!Igår hade vi en lugn dag fram till sena eftermiddagen då vi åkte till klubben igen för att röja upp runt planen så att det får plats publik och även dra om staketet lite så att den fyller de regelrätta måtten enligt FCIs standard. Det blev väldigt bra tycker jag, och nästa helg ska vi fortsätta så att det sedan är klart till veckan därpå. Jag hoppas vädret blir bra också, någonstans runt 15-18°C hade varit fint och som det ser ut nu på prognoserna så ligger det runt 18°C och eventuellt lite regn på fredagen. Det gör absolut ingenting, för Öjes del är det värmen som är värst vilket också märktes på tävlingarna förra året då lydnaden gick helt åt skogen pga grillade hjärnceller.Fram till tävlingarna får det dock gärna fortsätta vara varmt, idag har det varit 25°C och imorrn ska det bli 26°C så nu passar jag på att njuta i shorts och linne, och så en kall (glutenfri och alkoholfri) öl i uterummet. Älska sommar!!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: