web analytics

Onsdagen denna vecka var ju första maj = röd dag = ledigt!
Jag inledde denna onsdags-söndag med att åka till gymmet och riva av 45 min crosstrainer, otroligt stillsamt och skönt strax efter 08 då de öppnade. Runt 09 började det ramla in lite fler människor, men då var jag ju klar och åkte hem för att käka frukost.Lite störig detalj är att någon har nollat maskinerna så de återställt sig till fabriksinställningarna och därmed mäter sträckan i miles i stället för km. Men jag har googlat nu minsann och tagit reda på hur man ställer om dem så nästa gång ska jag ha rätt sträcka framme (statistiknörd som jag är).Efter frulle var det dags att åka mot Sevalla för att hämta ett hopphinder som en duktig svetsare har fixat till klubben, och självklart var vi tvungna att inviga hoppet också. Med lite små justeringar kommer det bli perfekt känns det som!Öje hoppade mycket bra, jag tror vi kommer köra på det rättuppstående hindret på tävlingen faktiskt då det är mest likt brukshindret som han är van vid. En meters höjd var inga problem i alla fall.

Den övriga träningen gick också fint, förutom fjärren som jag skrev om sist där han har svårt att hålla sig på samma plats. Men han gör skiftena med glädje oftast och det tycker jag är viktigast, annars kan jag säkert korrigera honom till rätt plats men jag föredrar att belöna när det blir rätt i stället.
Skyddsmässigt hade vi en ny figge och jag ville träna på att Öje verkligen skulle släppa på pipan, jag körde med lina på för att kunna påminna i den om han inte skulle släppa och komma in till mig eftersom han ibland lägger sig i bevakning. Den behövde jag inte använda alls, han släppte snabbt och kom direkt mot mig. Toppen!Igår fick jag hem ett litet paket på posten, Powerwoman har startat en grupp på Facebook där man kan sälja sina begagnade Powerwomankläder och då var det en tjej som sålde sitt oanvända triathlonlinne som jag slog till på. Jättebra initiativ tycker jag som aldrig slänger kläder utan alltid lämnar till insamlingar. Då kan de ju komma till glädje för någon annan när jag tröttnat eller inte längre kan ha dem!
Powerwoman ligger dessutom lite högre i prisklass, och ett sådant initiativ öppnar ju upp för att fler kan tänka sig att köpa kläderna även om de är lätt använda.Men vad är detta???
Snö på marken när jag var på väg till jobbet i morse, det är inte ok!
Nu ska det vara kallt ett tag till, jag som tyckte det var perfekt med ungefär 20 grader och strålande sol. I morgon tänkte jag springa milen igen, men denna gång blir det nog i vintertights och jacka. Buuu, jag trodde jag var klar med dem för säsongen men tydligen inte…

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: