web analytics

Vår vana trogen sedan förra året så drog vi iväg under förmiddagen och tränade hund. Två gånger är en tradition sägs det ju!
Jag körde igenom Öje i ettan vilket gick helt ok, jag fick rätta honom lite i första ställandet på fjärren och så körde vi framåtsändande med stor retning för att trycka upp farten ut mer men annars var det inga direkta konstigheter. Han satte hoppet över palissaden direkt och sen tog vi några frontaler med stick för att träna urkallningen. Där fick jag chansen att säga åt honom på första svängen vilket var bra, sen blev det bättre släppande och fart till mig.
Jag figgade också lite, lite grann i sök och transport. Hunden är så stor så han trycker runt mig som en liten vante haha, men när jag fick något att hålla mig i gick det bättre och jag kunde smita undan ett par gånger.Sen åkte vi hem, powernapade lite grann och åt sedan midsommarmiddag med sillar, skagen, potatis, ägg, köttbullar och korv (som Svante fick ha för sig själv) och lite annat smått och gott. En god flaska bubbel till det och sen jordgubbs- och rabarberpaj med vaniljsås till efterrätt så var man hemma sen. Mums!Både lördag och söndag inledde jag med en 7 km morgonpromenad tillsammans med Sandra och hennes pojk Philip, snart 2 månader. Trots konstant babbel hela rundorna kommer vi alltid på mer som vi inte har pratat om efteråt haha!
Väldigt skön start på dagen i alla fall, och på söndagen följde jag upp det med ytterligare en cykeltur. Denna gång bar det av till Enköping för mer hundträning, grill, ett dopp i jacuzzin och sedan vid hemkomst (vi tog cykeln bakpå Svantes bil så det blev mina ”vanliga” 30 km cykel under dagen trots att jag cyklade till en annan stad) gjorde vi varsin glassbomb, så man kan säga att semesterkänslan infann sig REJÄLT trots att det var söndag och snart en ny jobbvecka. 2,5 veckor kvar till riktig semester, längtar…

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: