web analytics

Midsommarveckan var den sista veckan av aktivitetsutmaningen som jag har berättat om tidigare; att röra på sig minst tre gånger i veckan i minst 20 minuter. Jag trodde inte att det skulle göra så stor skillnad, men tänkte att det skulle vara bra att ha en målsättning och att försöka få rutiner i träningen. Visserligen har jag nog kört lite mer än 20 minuter vid varje pass, men resultaten jag har fått har verkligen varit häpnadsväckande!
Dels har jag naturligtvis fått resultat i själva träningen, blivit starkare och lite snabbare, men jag upplever att jag också hållit mig friskare under tiden detta har pågått med mindre förkylningar än jag brukar ha.Min tanke nu är att växla upp träningen ett snäpp. Min klocka är förinställd med ett träningsmål på tre timmar i veckan, så jag tänker att det får bli målsättningen framöver. Minst tre tillfällen i veckan, förmodligen blir det fler eftersom jag tex inte kommer simma en timme i sträck. Det behöver nödvändigtvis inte vara högintensiv träning, men fortfarande tid avsatt för rörelse. Jag tycker att det är ett rimligt mål, 3 timmar av 168 som det är på en vecka kommer jag nog få ihop.
Jag började idag med ett 35-minuterspass på crosstrainern. Det var ett tag sedan sist, och när jag klev av var jag som gelé i framsidan av låren haha. 2 timmar och 25 min kvar!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: