web analytics

Snacka om att jag kände mig duktig när jag satt där i bilen på vägen ut i spårskogen och regnet smattrade mot vindrutan. Det var inte igår precis som jag gav mig ut i 2 plusgrader och snöblandat regn för att träna hund!
Väl på plats i skogen lade jag ut 400 meter med tre apporter + slut, och så någon enstaka godis här och där för moralens skull. Under liggtiden gick jag tillsammans med Dax i det område där Öje gjorde sitt pinnlösa spår i måndags, fyra pinnar borde ligga ensamma i skogen i väntan på bärgning. Men de ligger fortfarande kvar, vi hittade inga idag.Väl tillbaka i bilen hade lite drygt halva liggtiden passerat, vi satte oss tillrätta i varsin ände av kupén och jag fördrev tiden med varm blåbärssoppa, bildredigering och publicering på Instagram. Funderade över hur roligt det blivit att fotografera igen och hur viktigt det egentligen är att man har proffsiga och snygga bilder på sin Instagram som privatperson. Nuförtiden har ju alla nästan en systemkamera i mobilen, tekniken skenar. Men trots bra förutsättningar är det många som inte riktigt får till snitsen med att komponera och redigera sina bilder. Så spelar det då egentligen någon roll vilken utrustning man har?
Och spelar det någon roll om bilderna inte är ”perfekta”, är det kanske till och med mer genuint och personligt med de råa, otuschade bilderna rakt ur verkligheten fångade genom mobilkameran?
Jag slängde ut frågan på Insta, än så länge tycker majoriteten att mobilbilder duger gott.När det blev dags att gå spåret stötte vi på patrull, bokstavligen talat, då det kom militärer och informerade om att de minsann hade övning precis där jag hade lagt mitt spår. Tack och lov hade de inte rört sig över området utan bara klivit in i kanten och det visade sig när vi sedermera gick spåret att de stod ungefär tio meter ifrån kärnan så hela spåret var osmittat.
Spårandet i sig gick bra, när vi passerade gruppen av grönklädda stannade han och tittade på dem men fortsatte spåra på mitt kommando, och idag tog han alla pinnar. Jag funderar på om det kan vara pga att det var annan spårläggare i måndags som ställde till det för honom, så har det varit tidigare när vi varit iväg med andra. Hur som helst blev det väldigt bra idag, och det var helt klart värt lite blötväder för att få kvalitetstid i skog och mark. Med blåbärssoppa och allt!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: