web analytics

Under natten blev Öje mer svullen igen, och eftersom veterinären igår sa att vi skulle åka in om något överhuvdtaget förändrades var det bara att lyda.
Ett ultraljud gjordes idag på nosen för att se om det sitter fast något eller om det bildats någon varböld eller ficka, men det visade inga avvikelser.En teori på varför han svullnat upp igen är att han reagerat negativt på antibiotikan eller har någon annan form av allergisk reaktion, han fick därför en spruta med antihistaminer på plats. Vi fick också ny antibiotika utskriven, Clindabuc i stället för Vetrimoxin, för säkerhets skull även om blodvärdena framför allt pekar på inflammation och inte infektion. Funderingar har gått kring varför han inte får kortison, men tydligen funkar det inte tillsammans med Rimadyl som han får mot inflammationen så då prioriterar man att dämpa den först.
Han är väldigt glad och hyggligt pigg i övrigt, verkar inte ha speciellt ont eftersom man kan hantera läppen/nosen/halsen hur man vill utan att han ens rycker till. Jag däremot är ett vrak och får hjärtknip av att se honom så här, jag vill bara vara hemma och ta hand om honom varje minut. Detta trodde jag inte när jag vaknade i fredags morse…

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: